Vasárnapi iskola

 

A vasárnapi iskolai tevékenységet rendszeresen a vasárnap délelőtti istentisztelet ideje alatt tartjuk két csoportban. Minden csoportot egy felnőtt munkatárs vezet, időnként segítenek ifisek vagy kátésok. Minden alkalommal bibliai történetet, aranymondást, éneket tanulunk, de helye és ideje van a játéknak és a kézimunkás tevékenységnek is.

A “kicsik csoportjába” 2-3 éves gyermekektől egészen második osztályos gyermekekig vesznek részt. Ebben a csoportban Szeleczki Hajnalka és Rus Emese óvónők, Vitek Daróczi Márta, Szabó Gyöngyi és Angyalosi Ágota tanítónők a csoportvezetők.

A “nagyok csoportjában” harmadik osztályos gyerekektől egészen a hatodik osztályos gyerekekig járnak, az ő csoportvezetőik: Márkus Gabriella, Pályi Kiss Emese és Antal Katalin tanárnők, Szilágyi Éva és Szilágyi Zoltán lelkipásztorok.

Minden év nyarán megszervezzük a Vakációs Bibliahetet, igazán mozgalmas eseménysorozat gyülekezetünk életében, de nincs anyáknapi, karácsonyi ünnepség a vasárnapi iskolások szolgálata nélkül, s bizony az imaheti istentiszteleti sorozatok alkalmával is hetente legalább kétszer szolgálnak!

Istené legyen érte a dicsőség!

Karácsonyi műsor 2018

Bibliaheti kirándulás 2016

Vakációs bibliahét 2017

Vakációs bibliahét 2018

Anyáknapi műsor 2016

Úton kirándulni

Adventi koszorúkészítés a Nőszövetséggel

Vakációs bibliahét 2019